مشخصات فنی دیگ دوجداره

مشخصات دیگ چلوپز و دیگ خورشت پز


1. دیگ شیب دار جهت تخلیه و خروج راحت مواد و کج نشدن دیگ در زمان کف
.دون گیري
2. جداشدن مخزن اصلی از قسمت شاسی و آتش خانهقابلیت
3. و دمونتاژ شدن مجموعه دیگ جهت عبور از محل هاي تنگ و همچنین مونتاژ
.تعویض یدك در مواقع ضروري
4. 100سانتیمتر از پشم سنگ پنلی دانسیته 6عایق حرارتی به قطر دارای
5. سانتیمتر مانع از داغ شدن دیگ در زمان طبخ 4عایق هوا به قطر داراي
6. کلیه اتصالات گازي در داخل دیگ جهت جلوگیري از هرگونه آسیب و جاسازي
.ضربه
7. شیرهاي گاز در بالاي دیگ به دلیل آسیب ندیدن در معرض گرماقرارگرفتن
8. دیگ دو جداره و به صورت عدسی می باشددرب
9. کلیپس هاي مخصوص جهت تحت فشار قراردادن دیگداراي
10. یک عدد سوپاپ اطمینان دو زمانه جهت تنظیم فشار داخل دیگداراي

مزایا

طبخ بدون ته دیگ(درصد 10جویی در مصرف برنج به میزان صرفه

درصد 20مصرف سوخت تا کاهش

طبخ بدون روغن(درصد 65جویی در مصرف روغن به میزان صرفه

درصد 65در زمان طبخ تا کاهش

انتشار حرارت و دما در محیط کارکاهش

5 . بهداشتی ، مقاوم و جدیدکاملا

6. طبخ بدون روغن و ته دیگ

صرفه جویی در مصرف آب در زمان شستشو صرفه 

مشخصات فنی دیگ چلوپز صنعتی

مشخصات دیگ چلوپز 300لیتری تمام استيل

دهنه دیگ داخلی 92 عمق45، ورق بدنه داخلی دیگ از جنس 304، 2میل و کف دیگ داخلی از جنس ورق 304 نگیر4میل،شیرآلات ترکیه ای سایز 76 برای راحتی تخلیه شدن برنج، عایق از جنس پشم سنگ، اسکراچر از جنس نبشی و پروفیل استیل، شعله از جنس چدن گرد و شعله ونتوري ، جداره بیرونی از جنس استنلس استیل 304 یک میل خش دار،ترمینال گاز از جنس استیل 304، لولا و كيليپس استیل نگیر طراحی مخصوص گروه صنعتی پیام، درب از جنس استنلس استیل 304 به ضخامت یک میل با جداره دوم و لاستیک نسوز سیلیکون.

 

مشخصات دیگ خورشت پز صنعتی

دیگ خورشت پز گرد پرسی باکویل روغن250 لیتری

از این دستگاه جهت طبخ انواع خورشت ،حلیم،شله زرد،آش وغیره به صورت سیستم روغن داغ استفاده می شود .

ازویژگیها ومزایای این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- استفاده از ورق استینلس استیل نگیر(304) درقسمتهایی که درتماس مستقیم با مواد غذایی بوده (مجموعه درب، دیگ

،مخزن روغن ،طوقه وترمینال گازکشی )ونیز درقسمتهای تزیینی وروکشها

2- وجود مخزن روغن در زیر دیگ اصلی به منظور انتقال حرارت روغن به محتویات داخل دیگ ومتعاقبا افزایش کیفیت و تسریع در پخت خورشت.

3- به دلیل نوع طراحی درچیدمان پایه های محصول باعث سهولت در خم شدن مجموعه دیگ به سمت جلو شده که این

امرموجب تخلیه آسان وسریع محتویات داخل دیگ ونیز سهولت در نظافت داخل آن می گردد.

4- تجهیز شدن مجموعه دیگ به شیرتخلیه تمام استیل (304)باقطر خروجی mm73به منظور انجام تخلیه سریع محتویات .

5- گرم نگه داشتن خورشت تا 2 ساعت پس از خاموش شدن دستگاه به دلیل حفظ گرما درمخزن روغن .

6-استفاده ازفنرولولا درمجموعه درب به منظور سهولت وتسریع در امر بازوبسته شدن مجموعه درب ((QUICK OPEN

7- مجهزشدن سیستم لولا ی مجموعه درب به قفل کن اتوماتیک جهت افزایش ایمنی آن به هنگام بازو بسته شدن .

8- استفاده ازعایق حرارتی پشم سنگ سرامیکی فشرده بین کاورو دیگ وآتشخانه به ضخامت متوسط 7 سانتی متر به منظور جلوگیری از انتشار گرما به محیط آشپزخانه ونیز افزایش بازده حرارتی مجموعه دیگ . 9- به دلیل تماس غیر مستقیم شعله با کف دیگ (این تماس ازطریق انتقال حرارت روغن به کف دیگ صورت می گیرد ) مانع از ایجاد ضایعات مواد غذایی و ته گرفتن وسوختن آن می گردد .

10- کاهش نسبی ساعت کار پرسنل ونیز صرفه جویی درهزینه های نیرو ی انسانی آشپزخانه. 11- استفاده از لاستیک آب بندی کاملا بهداشتی ازجنس سیلیکون دردور درب به منظور عدم ایجاد واکنش شیمیایی بین لاستیک ومواد غذایی (FOOD GRADE)

 

 

 

دیگ چلوپزتمام مکعب چلوپزتمام مکعب واحد ابعاد ومشخصات فنی 1155 mm (A) ارتفاع کل 1600 mm (B) حداکثرطول 1105 mm (C) حداکثرعرض 135 mm (D) ارتفاع پایه 1355*565*735 mm ابعادداخل دیگ 425 Kg وزن کل نفر) 400~420 ( معادل 70 Kg ظرفیت طبخ 0.2~0.3 bar فشارعملکردسوپاپ(وزنه ای) 600 mm به طول 8 تعدادبرنر استیل 88 Kw حداکثر توان حرارتی 6.8 m³/h حداکثر مصرف سوخت 500 Lt حداکثرحجم دیگ دارد – شیرگازی صنعتی ترموکوپلداروپیلوت گازشهری – سوخت مصرفی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!